(FOTO) Iată cum arată pomul de Crăciun din Orhei

0

Aseară, la Orhei, a fost dat oficial startul sărbătorilor de iarnă. În piața Vasile Lupu a avut loc ceremonia de inaugurare a Pomului de Crăciun.

Peste 2500 de oameni au venit să urmăreasca evenimentul. Primarul Ilan Șor a dat startul simbolic sărbătorilor. Edilul i-a felicitat pe orășeni și i-a invitat oficial la deschiderea primului Târg de Crăciun din Orhei, care se va desfășura din 22 decembrie până pe 10 ianuarie.

Programul a continuat cu recitalurile muzicale ale tinerelor talente din Orhei. Invitata specială a serii a fost interpretă Olia Tira.

În acest an Orheiul are un decor de sărbătoare deosebit. Câteva zone din oraș au fost împodobite cu zeci de mii de beculețe. Printre ele piața și strada Vasile Lupu, strada M. Eminescu, aleea de la intrarea în parcul Ivanos și primăria Orhei.

Câteva echipe de muncitori au lucrat o săptămână la decorarea orașului și instalarea pomului de Crăciun din piața Vasile Lupu, înalt de 24 de metri.Orhei_Pomul_de_Craciun 1 Orhei_Pomul_de_Craciun 2 Orhei_inaugurare_brad Orhei_Craciun_strada_Vasile_Lupu

Share.

Leave A Reply