Decizie finală în dosarul diplomei de absolvire a ex-premierului Gaburici

1

Urmărirea penală pe cazul privind diploma de absolvire a învăţămîntului mediu general, eliberată fostului premier Chiril Gaburici a fost încheiată. Anunțul vine din partea Procuraturii Generale, transmite pesurse.md.

Potrivit sursei, în rezultatul examinării adresării avocaţilor, a fost dispusă încetarea urmăririi penale, din motivul expirării termenului de prescripţie privind tragerea la răspundere penală.

În circumstanţele descrise, adoptarea hotăririi a fost în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală, potrivit cărora, urmărirea penală va fi încetată în cazurile în care a intervenit termenul de prescripţie, se mai arată în comunicatul de presă al Procuraturii.

Share.

Un comentariu

  1. Moldova țară de minuni!!! Peste tot bîntuie fărădelegea… începînd cu Parlamentul care adopta legi mutilate, Guvern, Banca Națională, Instituțiile statului, Instanțele de judecată ș.a.m.d. ,,Încotro mergem? Ce viitor avem?” cred că se întreabă fiecare tînar din Moldova. Așa că ajungem la o răscruce cînd trebuie să alegem între a pleca peste hotare si a ne construi acolo un viitor decent sau a rămîne aici și a înota în ,,rahatul” care e mai aproape decît credem.

Leave A Reply