Cea mai deşteaptă femeie din lume

0

Raluca Ada Popa este considerată la ora actuală una din cele mai eminente minți in domeniul informatic și una dintre cele mai de succes femei din lume. La doar 28 de ani tânăra din Sibiu are un doctorat la Massachusetts Institute of Technology (MIT) și a programat softuri pentru companii IT de renume mondial.

La prima vedere, Raluca Ada Popa este o tanara ca oricare alta. Are 28 de ani, este frumoasa si are pasiuni precum calatoriile si filmele. Daca in Romania numele ei nu inseamna mare lucru, In Europa si America, ea este vazuta ca un adevarat geniu, scrie oradesibiu.ro.

Desi fetele de varsta ei isi petrec timpul liber distrandu-se prin cluburi, Raluca proiecteaza sisteme informatice nedescifrate pana acum de nimeni.

Considerata un geniu al informaticii, Raluca este la numai 28 de ani doctor in informatica si urmeaza un post doctorat la Swiss Federal Institute of Technology in Zurich (ETHZ), unde s-a mutat după ce a terminat anul trecut doctoratul din Statele Unite. In iulie va reveni in Statele Unite ca profesor asistent la Universitatea Berkeley, din Silicon Valley, un asa zis rai al informaticienilor.

Share.

Leave A Reply