Alina Zotea vine cu replică dură pentru Vladimir Voronin

0

Deputata liberală Alina Zotea reacționează la declarațiile făcute de liderul PCRM, Vladimir Voronin. Parlamentara scrie pe Facebook că a ajuns în funcție prin propria muncă, făcută cu onestitate și dăruire.

„Observ că gluma lui Voronin pe seama mea a stârnit reacții. Adulatorii săi s-au grăbit să râdă în cor, iar scribii de partid să o rostogolească prin ziarele ce i se închină. Nu mă impresionează. Nu este prima dată când, din interese necinstite, sunt pusă la mezat, ținta fiind, de fapt, Mihai Ghimpu și Partidul Liberal.

Faptul că mi-am dorit să mă implic în viața politică nu mă face vinovată de nimic. Nu am părinți influenți. Nu am furat. Nu sunt exponentul sau masca unor grupuri care urmăresc banul public.

Am ajuns în această funcție prin propria muncă, făcută cu onestitate şi dăruire. Am convingerea că tinerii pot și trebuie să își asume responsabilitatea de a schimba lucrurile spre bine în Republica Moldova. De șapte ani, asta încerc să fac.

În rest, domnului Voronin îi doresc inspirație şi pentru alte glume bădărăneşti de care să râdă oamenii din mahalaua pe care o conduce. Poate la glume reuşeşte şi domnia sa să exceleze”.

Share.

Leave A Reply